Unn deg litt luksus på førjulshandel med venninnene

Førjulstid og juleshopping handler ofte om kvalitet, unike smaker, de spesielle detaljene og følelsen av litt luksus. I Midtbyen finner du en rekke små og store nisjebutikker som byr på akkurat det du og venninnene dine trenger for å komme i julestemning.

Alvar & Maija

Alvar & Maija er en helt spesiell livsstilsbutikk som lever og ånder for nordisk kvalitetshåndverk. Her finner du designklær for stilbevisste kvinner, og i andre etasje selger de nøye utvalgte designmøbler, spennende tekstiler og interiørartikler. En god blanding av velkjente merker og håndplukkete overraskelser gjør dette til en spennende butikk for deg som er på jakt etter julegaver med mening.

Shine

Nisjebutikkene står i kø i hjertet av Trondheim. Blant dem finner du Shine med sin elegante «touch» av romantiske Paris. Denne «franske perlen» - og én Midtbyens fineste butikker - har et stort utvalg av både nordiske og internasjonale designmerker. Butikken fører en rekke utvalgte smykkekolleksjoner, og danske Annie Lu nevnes som en sikker vinner under juletreet. Shine har også et rikelig utvalg innen kosmetikk med blant annet det kjente merket Aesop. Sistnevnte brukes for øvrig av flere Michelin-restauranter i byen.

Carma

Carma er en high-end butikk som gir deg en umiddelbar følelse av eleganse og eksklusivitet. Denne butikken er en stilsikker favoritt hvor du finner håndplukkede designervarer fra internasjonale og skandinaviske merker som Holzweiler, GANNI, byTIMo, Marc Jacobs og Self-Portrait. Når desember nærmer seg pyntes butikken med glitter og juleglam for å sette deg i den riktige stemningen. Ta turen innom for en hyggelig handel med god julestemning og personlig service.

Hos Carma byr de på feststemning i sin julepyntede butikk

Livid

For knappe ti år siden startet Livid å sy egne jeans direkte i butikken. Siden den gang har konseptet utviklet seg, og nå selger de jeans, ytterplagg, sko og overdeler til både kvinner og menn. Butikken er urban, og skiller seg ut ved å ha et naturpreget og rustikt stiluttrykk.

Jeansen er laget innenfor miljøbesparende rammer – og om du ønsker, kan du også få butikkens egne skreddere til å justere og sy opp en spesialtilpasset jeans. Livid er opptatt av miljø og gjenbruk, og hvis jeansen du kjøper hos dem skulle bli ødelagt eller revne i glidelåsen - reparerer de den i syavdelingen midt i butikken. I kjelleren finner du også en rekke håndplukkede second hand-skatter fra England. Dit er det virkelig verdt å ta turen om du elsker vintage!

Livid er blant byens fremste eksperter på jeans, og de tilpasser jeansen til kunden

Retro Mathesongården og Retro Nordre

Retro er en stilbevisst og kvalitetsterk kjede som har butikk både i Nordre gate og i ærverdige Mathesongården. Hos Retro finner du klær, sko og tilbehør fra designmerker som Holzweiler, Totême, Flippa K og Ganni. I begge butikkene blir du godt ivaretatt av et profesjonelt personell som hjelper deg med å finne akkurat det du leter etter. Ta turen innom og du vil finne kjolene som gjør deg til midtpunktet under julemiddagen med familien eller vennegjengen. Her bør du også benytte muligheten til å kjøpe en eksklusiv gave til noen du er glad i.

Den flotte fasaden til Retro-butikken i Mathesongården

Bogart.Cosmo

Bogart.Cosmo er en familieeid bedrift med lange tradisjoner innen kleshandel i Trondheim. Med sine 1200m² fører de et stort utvalg av designmerker som DVF, Self-Portrait, H2OFagerholt, Maanesten, FWSS, Vince, Max Mara og mange flere. Det brede utvalget av Mulberry-vesker er unikt i byen, og svært populært.

Her har du en gylden mulighet til å finne en ny favorittkjole, sko eller tilbehør som gjør festantrekket ditt til et blikkfang i julefeiringen. Ta turen innom, og du vil garantert komme i feststemning!

I butikkens underetasje bugner det av klær, vesker, sko og smykker til dame. De kunnskapsrike ansatte står klare til å hjelpe deg med å finne julens antrekk!

JOHNNYLOVE

JOHNNYLOVE er et trøndersk gründerkonsept som vil imponere enhver klesentusiast. Designer John Vinnem startet JOHNNYLOVE for over ti år siden, og tanken bak klesplaggene er å imøtekomme det norske klimaet på en stilfull måte. Designet til JOHNNYLOVE er tidløs og minimalistisk med rene linjer. Klærne er produsert av kvalitetsmaterialer fra Italia, og selges til motebutikker i hele Europa! Her får du kjøpt både kjoler og andre kule festantrekk for den moderne kvinnen.

Ta også turn innom om du leter etter den perfekte vinterjakka, for der finner du sesongens kåper og parkas som er laget av resirkulerte materialer, og har fokus på passform og vanntetthet. Men det samme du er innom bør du også sjekke ut de ekstraordinære genserne av mohair og merinoull. Kanskje er det her du finner årtes beste julegaver?

Kvalitet og tidløshet preger stilen til JOHNNYLOVE

Pretty Sporty

Treningsglede finnes i mange former, men de fleste føler seg fit for fight med friske treningsklær. Hvis du kjenner deg igjen i det, bør du ta turen innom Pretty Sporty i Olav Trygvassons gate. Pretty Sporty er den første sportsbutikken i Trondheim som kun baserer seg på klær for damer. De fører kjente merker som blant annet Adidas, Reebok, Röhnisch, Puma, Craft, State of Mind, Falke og Didriksons. Her finner du også mange gode julegaver til treningsglade jenter!

Hos Pretty Sporty finner du sportsklær fra kjente merkevarer

She Undertøy

Tenker du at det er på tide å oppgradere undertøyet ditt, eller kjenner du noen som vil sette pris på nytt undertøy til jul? Stikk innom She Undertøy i Olav Tryggvasons gate! Dette er en spesialbutikk for deg som leter etter undertøy med god passform og størrelser du kanskje ikke finner i andre undertøysbutikker. De ansatte ved She Undertøy gir deg personlig service, og sørger for at du finner det undertøyet som passer kroppen din best. Her finner du et bredt utvalg for både dame og herre.

Undertøyet hos She Undertøy er tilpasset alle former og fasonger

Høyer

I hjertet av Trondheim finner du et julepyntet Høyer med imøtekommende ansatte og et fantastisk utvalg av eksklusive merker til både dame og herre fra blant annet Italia, Amerika, Skandinavia og Frankrike! Her finner du gavene som troner øverst på ønskelisten til både familie og venner i alle prisklasser. Velkommen innom til en hyggelig handel, hos Høyer finner du julestemningen!

Midtbyen Management

Nordre gate 10

7011 Trondheim

Tlf. 993 54 000

Hjemmeside