Skjem deg bort på byens flotteste spa

Skjem deg bort på byens flotteste spa

Ved Britannias luksuriøse spaavdeling kan du nyte komfortable opplevelser som er skreddersydd til dine behov. Her får både kropp og sinn en etterlengtet oppfriskning i førjulstida.

Julen nærmer seg, og det kan tære på både kropp og sinn. Heldigvis har du et fristed midt i hjertet av Trondheim, som har alt du trenger for å kvikke deg opp etter lange dager i julestria.

Ærverdige Britannia Hotel åpnet dørene i 1870. Her har blant annet kongefamilien, den britiske overklassen, politikere, polfarere og internasjonale stjerner som Beyoncé vært gjester.

Du trenger ikke å sove for å bli uthvilt ved Britannia Hotel. I Trondheims mest kjente og eldste hotell kan du enkelt senke skuldrene og finne hvilepulsen ved Britannia Spa.

- Her ligger virkelig alt til rette for at du og dine skal finne roen i førjulstida, sier ansvarlig for Britannia Spa & Fitness, Therese Koen Solli.

Moderne oase

Britannias totalrenovering varte i nesten tre år. Da hotellet gjenåpnet i april 2019, hadde også spaavdelingen fått seg en stor oppgradering.

Det første som slår deg når du går inn dørene på Britannia Spa er hvor vakkert og stort det er. Avdelingen er på hele 1400 kvadratmeter og fremstår som en moderne og elegant oase av ro.

Resepsjonen er stor og innbydende. Garderobene har egne saunaer og nøkkelløse skap. I tillegg har Britannia Spa seks store behandlingsrom med oppvarmede og komfortable massasjebenker.

Selv om atmosfæren kan være nok til at du finner ro i sjelen, har Britannia Spa mye mer å by på enn et pent ytre.

- Vi har en rikholdig meny der alle finner noe de liker. Her har vi seks forskjellige behandlingsrom, et oppvarmet svømmebasseng, sauna, damprom, isbad, mineralbasseng, stort gym, infrarød sauna og mye, mye mer, forteller Solli og legger til at den mest populære behandlingen de tilbyr er klassisk svensk massasje.

Skreddersydd behandling

I spa-menyen finner du også ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og flere andre godbiter for deg som vil investere litt i egenpleie før jula ringes inn.

- Her kan du friske opp både kropp og sinn. Våre behandlinger passer for hele familien, og vi har også et eget opplegg for de minste, sier Solli.

- Ukene før jul kan være stressende for alle – på ulike måter. Da kan man unne seg en miniferie hos oss. Her kan du nyte en avslappende behandling, senke skuldrene og tilbringe tid med én av dine favoritter for å lade batteriene, legger hun til.

Du trenger ikke å være gjest på hotellet for å nyte et opphold ved Britannia Spa. Her kan du booke deg et herlig og rolig avbrekk i hverdagen! Ved behandling får du også full tilgang til hele spa-avdelingen med basseng, saunaer og steamrom.

Julegave fra Britannia Shop

Nede i spaet finner man også en egen Britannia Shop, der det selges både spa og velværeprodukter i tillegg til eksklusive treningsklær, Hästens produkter og Britannias nye jubileumsbok.

Therese Koen Solli forteller at de forbereder seg godt og gleder seg til julegavesalget starter.

- Vi selger rekordmange gavekort hvert år og har inntrykk av at dette virkelig er en julegave som folk setter stor pris på og som slår godt an uansett mottaker. I år setter vi opp en egen minishop i kurs og konferanseavdelingen vår, med inngang i Westermannsveita, på baksiden av hotellet, der vi selger gavekort og flotte Britanniaprodukter. Denne er åpen hver dag fra kl. 10.00 – 20.00 i perioden frem mot jul, til og med lillejulaften den 23. desember. I år er vi også tilstede med egen bod på julemarkedet.

Britannia

Dronningensgate 5

7011, Trondheim

Tlf. 738 00 800

Hjemmeside