Reisen til julebyen Trondheim

Reisen til julebyen Trondheim starter hos SJ, og fra 12. desember tilbyr vi enda flere avganger både på regiontog og fjerntog som tar deg til og fra Trondheim! Ofte er veien til målet like viktig som destinasjonen, spesielt når du reiser med tog. På toget kan du senke skuldrene, lene deg tilbake og nyte synet av vakker natur og kontrastfylt landskap rett utenfor vinduet.

I det du suser forbi snødekte fjell og grantrær, vil du kjenne at årets julestemning ikke er langt unna. Reisen til julebyen Trondheim starter hos SJ.

Bestill billett på sj.no eller last ned SJ NORD appen.

En togreise handler om komfort og tilgjengelighet. Enten du reiser alene eller sammen med noen, er det alltid godt med litt påfyll underveis. Om bord på Dovrebanen og Nordlandsbanen tilbys døgnåpne kafeer hvor du får kjøpt både frokost, lunsj og middag, små mellommåltider og noe godt til kaffen. Mattilbudet er basert på norske kvalitetsprodukter og ferske, naturlige råvarer. Du får også et godt utvalg av varm og kald drikke.

På øvrige SJ-strekninger finnes kioskautomater om bord. Her får du kjøpt snacks, samt varm og kald drikke. Nyt en behagelig reise til julebyen Trondheim.

Bestill billett på sj.no eller last ned SJ NORD appen.

Det enkleste er å bestille billett på sj.no eller laste ned SJ NORD appen. I appen kan du enkelt kjøpe billetter for deg selv og andre, og holde oversikt over alle fremtidige reiser. Som SJ Prio-medlem opptjener du også poeng på alle reiser med SJ så lenge reisen bestilles på sj.no eller i SJ NORD appen. I appen kan du enkelt følge med på poengsaldo og medlemsstatus.

Unngå for mye stress til jul. Ta toget til årets juleopplevelse i Trondheim.

Bestill billett på sj.no eller last ned SJ NORD appen.

SJ NORD

E-post:
kundeservice@sj.no
gruppereiser@sj.no

Tlf. 612 52 200

Hjemmeside