Pynt hjemmet ditt med flotte detaljer – eller gi en håndlaget gave?

I sentrum av Trondheim finner du butikkonsepter som har spesialisert seg på nordisk design og særpreget håndverk. Hvis du leter etter en gave som betyr noe ekstra, og som ikke alle har, er det definitivt verdt å ta turen innom byens designperler.

Papir & Design

Papir & Design er butikken for deg som ønsker å gi personlige og unike gaver. Nisjebutikken selger fargerike papirprodukter som notatbøker, fotoalbum og alt til store og små anledninger. Papir & Design er også den eneste butikken i Norge som tilbyr kunden å sette personlige preg på produktene. Før jul er det spesielt populært å kjøpe hyttebøker, fotobøker og oppskriftsbøker. De ansatte på Papir & Design gir deg den beste, personlige servicen og hjelper deg å finne de produktene som passer perfekt til deg og ditt bruk.

Alvar & Maija

Alvar & Maija er en helt spesiell livsstilsbutikk som lever og ånder for nordisk kvalitetshåndverk. Her finner du designklær for stilbevisste kvinner, og i andre etasje selger de nøye utvalgte designmøbler, spennende tekstiler og interiørartikler. En god blanding av velkjente merker og håndplukkete overraskelser gjør dette til en spennende butikk for deg som er på jakt etter julegaver med mening.

Annikas Hus

Midt i byens shoppingmekka finner du Annikas Hus, som er et nytt interiørkonsept og stiller seg i rekken blant butikker som tilbyr bærekraftig interiørartikler med fokus på kvalitet. Annikas Hus appellerer til både maksimalisten og minimalisten, og de selger både internasjonale merker og lokalproduserte norske merker. Her kan du finne mange fine julegaver, og hos Annikas Hus gir de gaveinnpakkingen din en ekstra «touch».

Annikas Hus er julepyntet og klar for å gi deg julestemning

CI Pedersen

CI Pedersen er en del av den kjente Designforevig-kjeden, og har en butikk midt i Olav Tryggvasons gate. Her finner du et rikelig produktutvalg over to etasjer. I andre etasje finner du en kjøkkenavdeling med flotte juledekorasjoner og utstillinger som garantert vil gi deg inspirasjon til borddekkingen til årets julemiddager. CI Pedersen har noe for enhver smak, enten du er opptatt av det tradisjonelle utrykket, eller det minimalistiske og moderne.

Stort utvalg av matservise og kjøkkenutstyr hos CI Pedersen

Midtbyen Management

Nordre gate 10

7011 Trondheim

Tlf. 993 54 000

Hjemmeside