Opplev førjulstiden på luksuriøse Britannia Hotel

Går turen til Trondheim i førjulstida? Eller vil du være turist i egen by? Da anbefaler vi et opphold på byens juvel - Britannia Hotel!

Britannia Hotel er et kjent landemerke i Trondheim. Siden 1870 har hotellet bydd på overnattingsmuligheter, og i dag er det med sine fem stjerner et av Norges beste hoteller.

Hvis du tar turen til Trondheim for det fantastiske julemarkedets del, for å dyrke romantikken, for de kulinariske opplevelsene eller for å oppleve kulturen i førjulstida – har Britannia Hotel rom og suiter som gjør turen komplett for deg og dine nærmeste.

- Vi kaller jo Britannia for “The house of celebration. Er det noe man virkelig skal feire, er det nettopp jula. Derfor ser vi veldig fram til å tilby våre gjester det lille ekstra i desember, sier Mikael Forselius, hotelldirektør ved Britannia.

Den hvite svane

I nyere tid har Britannia vært gjennom et stort oppussingsprosjekt, som varte i hele tre år. I april 2019 kunne de endelig åpne dørene igjen, og Forselius gleder seg til å ta imot gjestene i en helt ny drakt.

- Det blir den første jula etter nyåpningen. Det blir så klart utrolig spennende, og vi gleder oss veldig, sier Forselius.

Det snart 150 år gamle hotellet er kjent for sin spesielle arkitektur, og på folkemunne er bygget kjent som «Den hvite svane». Fasaden kommer til å bli enda vakrere når jula nærmer seg.

- Vi skal dekke den flotte fasaden vår med fantastiske juledekorasjoner. Når du kommer inn i foajeen vår er det første som møter deg en stor julegran, som kommer til å bli like vakkert pyntet, utdyper Forselius.

God natts søvn

Kanskje er du den heldige som kan nyte et opphold på Britannia Hotell i desember måned. Her finner du 257 helt nyrestaurerte rom og suiter i forskjellige prisklasser. Men én ting har alle rommene til felles:

- Alle rommene er delikat innredet og har senger fra Hästens. Her får du en god natts søvn med en luksusfeeling, som alle bør unne seg i jula, mener Forselius.

I tillegg får du også en strålende start på dagen. Hotellets frokost i ærverdige Palmehaven er kjent for sin utsøkte mat, og er selvsagt inkludert for alle som booker seg et rom på Britannia.

I førjulstiden blir det en litt ny vri med julefrokost og julelunsj på klassisk vis, der du kan velge og vrake blant alles deilige julefavoritter.

Mer enn et hotell

Et besøk på Britannia Hotel byr på mye mer enn bare et flott hotellrom. Hotellet har blant annet seks forskjellige restauranter og spisesteder. Her finner du alt fra uformelle konsepter til det flotteste av «fine dining».

Du kan lese mer om restaurantene her.

Hotellet har også en stor spa-avdeling, som er et perfekt sted å lande etter handleturen i Trondheims vakre julegater.

Vil du holde formen ved like under oppholdet, har Britannia Fitness et 200 kvadratmeter stort treningsrom. Her finner du moderne treningsutstyr av topp kvalitet.

Her kan du lese mer om Britannia Spa og Britannia Fitness.

Med andre ord; det finnes mange gode grunner til å velge Britannia denne julen. Her kan du booke deg en opplevelse på Trondheims mest fasjonable hotell.

Britannia

Dronningensgate 5

7011, Trondheim

Tlf. 738 00 800

Hjemmeside