Opplev førjulstiden på luksuriøse Britannia Hotel

Går turen til Trondheim i førjulstida? Eller vil du være turist i egen by? Da anbefaler vi et opphold på byens juvel - Britannia Hotel!

Britannia Hotel er et kjent landemerke i Trondheim. Siden 1870 har hotellet bydd på overnattings- og bespisningsmuligheter, og i dag er det med sine fem stjerner kåret av flere internasjonale medier som et av verdens beste nye hotell.

Dersom du tar turen til Trondheim for å oppleve det fantastiske julemarkedet, for å dyrke romantikken, for de kulinariske opplevelsene eller for å oppleve kulturen i førjulstida – har Britannia Hotel luksuriøse rom og suiter som gjør turen komplett for deg og dine nærmeste.

- Vi kaller jo Britannia for “The house of celebration". Er det noe man virkelig skal feire, er det nettopp jula. Derfor ser vi veldig fram til å tilby våre gjester det lille ekstra i desember, sier Mikael Forselius, hotelldirektør ved Britannia.

Den hvite svane

I nyere tid har Britannia vært gjennom et stort oppussingsprosjekt, som varte i hele tre år. I april 2019 kunne de endelig åpne dørene igjen, og i fjor feiret hotellet 151 år siden det åpnet dørene for første gang i 1870. Forselius gleder seg over at hotellet har blitt tatt så godt tatt imot, spesielt i lokalmarkedet.

- Vi er veldig stolt over det vi har klart å oppnå på kort tid etter vi gjenåpnet i 2019. Og vi er veldig glade for at trønderne igjen har trykket Britannia Hotel til sitt bryst og booker seg inn til staycations i egen by og benytter alle de ulike konseptene våre, sier Forselius.

Det 151 år gamle hotellet er kjent for sin spesielle arkitektur, og på folkemunne er bygget kjent som «Den hvite svane». Fasaden kommer nok en gang til å lyse opp og bli enda vakrere når jula nærmer seg.

- Vi dekker den flotte fasaden vår med fantastiske juledekorasjoner. Når du kommer inn i foajeen vår er det første som møter deg en stor julegran, som kommer til å bli elegant pyntet. Det blir lett å komme i julestemning hos oss, utdyper Forselius.

God natts søvn

Kanskje er du den heldige som kan nyte et opphold på Britannia Hotel i desember måned. Her finner du 243 helt nyrestaurerte rom og suiter i forskjellige prisklasser, men én ting har alle rommene til felles:

- Alle rommene er delikat innredet med marmorbad og har senger fra Hästens. Her får du en god natts søvn og en luksusfølelse, som alle bør unne seg i jula, mener Forselius.

I tillegg får du også en strålende start på dagen. Hotellets frokost i ærverdige Palmehaven er kjent for sin utsøkte mat, og er inkludert for alle som booker seg et rom på Britannia.

I førjulstiden blir det julefrokost og julelunsj på klassisk vis, der du kan velge og vrake blant alles deilige julefavoritter.

Mer enn et hotell

Et besøk på Britannia Hotel byr på mye mer enn bare et flott hotellrom. Hotellet har blant annet seks forskjellige restauranter og spisesteder. Her finner du alt fra uformelle konsepter til det flotteste av «fine dining», i tillegg til spennende kulturarrangement.

Du kan lese mer om restaurantene her.

I år har Britannia hatt stor suksess med intimkonserter med store norske artister for et begrenset publikum i Palmehaven. I desember får hotellet blant annet besøk av blant annet Kåre Conradi, Helene Bøksle, Hans Rotmo, Ole Edvard Antonsen, Silje Nergaard, Highasakite, Tre Små Kinesere, Magnus Grønneberg, Morten Abel og hotellets eget orkester, Britannia Superior Swing Orchestra.

Se vår kulturkalender her.

Hotellet har også en stor spa-avdeling, som er et perfekt sted å lande etter handleturen i Trondheims flotte julegater.

Vil du holde formen ved like under oppholdet, har Britannia Fitness et 200 kvadratmeter stort treningsrom. Her finner du moderne treningsutstyr av topp kvalitet og de arrangerer også gratis gruppetimer for hotellgjestene.

Her kan du lese mer om Britannia Spa og Britannia Fitness.

Med andre ord; det finnes mange gode grunner til å velge Britannia denne julen. Her kan du booke deg en opplevelse på Trondheims mest fasjonable hotell.

Britannia

Dronningensgate 5

7011, Trondheim

Tlf. 738 00 800

Hjemmeside