Nyt matopplevelser i verdensklasse i byens storstue

Nyt matopplevelser i verdensklasse i byens storstue

Trondheims mest kjente hotell har mye mer å by på enn bare overnatting i spektakulære rom. Ved restaurantens spisesteder får du også lun julestemning og matopplevelser i verdensklasse.

Britannia er Trondheims mest kjente og fasjonable hotell, men har så mye mer enn bare overnattinger å by på. Værmessig kan Trondheim være en kald opplevelse i førjulstida, men ved Britannias spisesteder har du flere muligheter til å finne varmen og gi smaksløkene en god førjulspresang.

- Vi har spisesteder som har matopplevelser for alle i førjulstida. Britannia har lange tradisjoner for store feiringer, og de skal vi selvsagt ære. Det vil være et varmt, lunt og julepyntet Britannia som står klare for våre gjester fra 15.november. Man kan forvente seg alt som hører julen til, og mer, sier Ida Dønheim, restaurantdirektør ved Britannia.

Britannias hjerte - Palmehaven

På Britannia finner du flere spennende mat- og drikkekonsepter. Alt fra uformelle restauranter til en av byens mest utsøkte kulinariske opplevelse i Speilsalen. Det som er felles for dem alle er at de skal være et foretrukket sted å dele et bedre måltid i jula.

- Her blir du tatt godt vare på. Et besøk hos oss skal være en anledning til å senke skuldrene og nyte god mat og godt selskap i harmoniske omgivelser, sier Dønheim.

Selve hjertet for juletradisjonene blir selvsagt ærverdige Palmehaven, men hver enkelt restaurant vil feire høytiden med sin egen identitet i førjulstiden, forteller Dønheim.

- Britannia kommer til å være et skikkelig julehus, tradisjonelt og samtidig innovativt. Vi kommer til å ha familiejulebord alle lørdager og søndager i desember - da selvsagt i Palmehaven, forteller restaurantdirektøren.

For de som ønsker å skjemme seg bort, så anbefales julelunsj i Palmehaven, som de servere i hverdagene frem mot jul. Palmehaven er i tillegg kjent for å være hele Trondheims storstue. Det er ikke mange konsertsteder som kan by på en så unik atmosfære som den vi finner i Palmehaven, og den kan du oppleve i desember.

- Da skal vi ha romjulshow med Britannia Superior Swing Orchestra. Her går man virkelig til «dekket» bord for en skikkelig festaften!

Kulinarisk perfeksjon

Britannia har flere andre gode restauranter å by på. Brasserie Britannia er hotellets urbane spisested. Her kan folk enkelt droppe inn i de flotte lokalene og finne seg et bord. Her er stemningen uformell og levende, og du finner blant annet klassikere som croque monsier og løksuppe.

Jonathan Grill er den første restauranten i Norge med japanske røykfrie griller. Her får du grillet tørrmodnet kjøtt, kortreist fisk og skalldyr og ferske grønnsaker som er håndplukket fra lokale gårder.

Christopher Davidsen

I Speilsalen får du servert kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå. Dette er nemlig Christopher Davidsen, offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d ‘Or sølvmedaljør fra 2017, sin signatur-restaurant. Her får du håndplukkede råvarer som er behandlet med ytterste omsorg og respekt. Den gode smaken er i sentrum og ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Dette blir restaurantenes første jul etter at Britannia åpnet dørene i ny drakt i 2019. Dønheim sier at de ser frem til å ta imot gjester for første gang på tre år.

Speilsalen

- Vi gleder oss og er selvsagt spente. Vi forventer at det blir glede, smil og latter og alt som hører til på Britannia i jula, sier Dønheim.

Hun forteller at det allerede nå er mange som ønsker å unne seg et nydelig måltid på Britannia i førjulstida.

- Vi har godt med reservasjoner på bok, og jeg anbefaler alltid å booke bord – uansett hvilken opplevelse og restaurant man skal på. Da står bordet klart når man kommer og alt ligger til rette for en fantastisk matopplevelse, avslutter Dønheim.

Britannia

Dronningensgate 5

7011, Trondheim

Tlf. 738 00 800

Hjemmeside