Her får du nydelig mat, god julestemning og rik historie

E.C Dahls er mye mer enn et bryggeri i Trondheim. Det er også det perfekte stedet for deg som ønsker mat av ypperste klasse i historiske omgivelser.

Historien til E.C. Dahls går så langt tilbake som 1856, men de har hele tiden utviklet seg. For fire år siden stod det nye bryggeriet ferdig, og da åpnet også dørene til E.C. Dahls Pub og Kjøkken.

- Bryggeriet er en attraksjon i seg selv. Det har vært en hjørnesteinsbedrift i byen i mange, mange år. Hos E.C. Dahls Pub og Kjøkken kan du spise fantastisk mat, samtidig som du kan oppleve bryggeriets spennende historie, forteller daglig leder på E.C. Dahls Pub og Kjøkken, Alexander Skjefte.

Historien til E.C Dahls går så langt tilbake som i 1856.

Spesiell ribbe

Sammen med bryggeriet jobber E.C. Dahls Pub og Kjøkken for å skape helhetlige matopplevelser.

- Vi serverer utsøkte retter og gode kombinasjoner som du ikke får andre steder i Trondheim. Vi som jobber her er kunnskapsrike og dedikerte, og er over gjennomsnittlig glad i det vi gjør, sier Skjefte.

E.C. Dahls Pub og Kjøkken er kjent for kortreist mat med trøkk og mye smak. Du får alt fra velsmakende pubretter til a la carte og større menyer. Signaturretten har siden starten vært deres egen tørrmodnet entrecôte.

Bryggeriet er en attraksjon i seg selv

SKJEFTE

Men nå som jula sniker seg innpå kan gjestene glede seg til en annen klassiker, nemlig svineribbe.

- Vår ribbe får først noen timer i «smokeren» før vi marinerer den på vår spesielle måte. Deretter langtidssteker vi den og serverer med Dahls-”pøls” og godt tilbehør. Det har blitt en skikkelig slager, sier Skjefte.

Populært for vennegjenger

E.C. Dahls Pub og Kjøkken har blitt en favoritt blant større vennegjenger og bedrifter i julebordstiden. Restauranten har rundt 70 sitteplasser, men hvis du vil spise i fred og ro, så har du også muligheten til det. Kammerset er et koselig eget rom i restauranten som kan ta imot et spisefølge på opptil 24 personer. Er man enda flere som ønsker å nyte en desemberkveld sammen, finnes det store, flotte selskapslokaler som er adskilt fra restauranten. De kan benyttes for grupper opptil 160 personer.

- Folk er ofte tidlig ute med å bestille selskapslokaler og bord. Jeg vil anbefale alle å booke bord, spesielt i helgene i førjulstiden, påpeker Skjefte.

Ble du fristet? Her kan du bestille bord!

E.C Dahls Bryggeri

Strandveien 71

7067, Trondheim

Tlf. 406 97 400

Hjemmeside