Enkel og koselig julehandel

Enkel og koselig julehandel

Førjulstiden er en travel tid. På Byhaven kan du senke skuldrene og kose deg med en rolig og hyggelig førjulstid. Og hvis du vil kan du sjekke av alt på gjøremålslisten på en og samme dag.

Tekst: Nina Vennevold/Berre

Foto: Jens Westby/Berre, Vegar Herstrøm/Berre

Byhaven er kjent for bredde, kvalitet og gode opplevelser. Hos oss får du alltid det lille ekstra – enten det gjelder god mat og drikke eller råd fra erfarne butikkansatte. Vi elsker førjulstiden og bruker mye tid på å forberede oss, slik at du kan gå julen best mulig i møte.

Julegaver og innpakning

Finnes det noe hyggeligere enn en vakker pakke? En gave som er pent innpakket med nydelig papir, og en myk og fin sløyfe på toppen? Mange av butikkene på Byhaven gjør seg ekstra flid med innpakningen. Du trenger bare å bare å skrive til og fra, og – vipps – så er presangen i boks.

Pepperkakebyen

Tre inn i en magisk hjemmebakt verden av små og store pepperkakehus. Finn alt fra kjente byggverk til små koselige nissehus i et spennende og kreativt vinterlandskap. Trondheim Pepperkakeby finner du i underetasjen på Byhaven og holder åpent fra lørdag 27.november til 31.desember. Pepperkakebyen følger Byhavens åpningstider. Det er plass til alle i Trondheim Pepperkakeby! Temaet for årets pepperkakeby på Byhaven er "En by for alle".

I tillegg til å løfte frem førjulsstemningen, tjener pepperkakebyen en større sak. Overskuddet går til avdeling Barn kreft-og blodsykdommer på St.Olavs.

Ønsker du førjulsstemning for små og store anbefaler vi å ta turen innom Trondheim Pepperkakeby.

Hjemkjøring

Har du handlet store, tunge eller mange ting? Byhaven tilbyr hjemkjøring av varer innenfor Trondheim kommune samt Saksvik og Vikhammer i Malvik kommune. Butikkene pakker inn og passer på varene dine – du får dem på døren samme ettermiddag/kveld. Om du av en eller annen grunn ikke kommer deg til byen kan du likevel handle og få varene hjemkjørt. Ring butikkene du vil handle hos, betal med Vipps og varene leveres på døren din. Hjemlevering koster fra kr. 50,-. Enklere og mer behagelig julehandel blir det ikke.

Åpningstider

Mandag - fredag: 09:00 - 20:00

Lørdag: 10:00 - 18:00

Søndag 6., 13. og 20. desember: 14:00 - 19:00

Se julens åpningstider på byhaven.no

Byhaven

Olav Tryggvasons gate 28

7011, Trondheim

Tlf. 73 80 90 70

Hjemmeside