Butikkene for kvalitetsbevisste menn

Er du av typen som ønsker å skille deg litt ut på årets julefeiring? Da bør du ta turen innom et par av Trondheims helt unike klesbutikker, som eier en profesjonalitet som definitivt er verdt en opplevelse. Kanskje er det her du finner den perfekte julegaven også?

Livid

For snart ti år siden startet Livid å sy egne jeans direkte i butikken. Siden den gang har konseptet utviklet seg, og nå selger de jeans, ytterplagg, sko og overdeler til både kvinner og menn. Butikken er urban, og skiller seg ut ved å ha et naturpreget og rustikt stiluttrykk.

Jeansen er laget innenfor miljøbesparende rammer – og om du ønsker, kan du også få butikkens egne skreddere til å justere og sy opp en spesialtilpasset jeans. Livid er opptatt av miljø og gjenbruk, og hvis jeansen du kjøper hos dem skulle bli ødelagt eller revne i glidelåsen - reparerer de den i syavdelingen midt i butikken. I kjelleren finner du også en rekke håndplukkede second hand-skatter fra England. Dit er det virkelig verdt å ta turen om du elsker vintage!

Retro Mathesongården og Retro Nordre

Retro er en stilbevisst og kvalitetsterk kjede som har butikk både i Nordre gate og i ærverdige Mathesongården, som åpnet sin flagskip-butikk i september. Hos Retro finner du klær, sko og tilbehør fra designmerker som Calvin Klein, Holzweiler, C.P. Company, Frank Walton og NN07. I begge butikkene har de også en egen konfeksjonsavdeling der du får den beste hjelpen til å finne den riktige dressen. Ta turen innom og du vil finne de perfekte it-plaggene til julefeiringen, eller en eksklusiv gave til noen du er glad i.

Hip eleganse på herreavdelingen hos Retro i Mathesongården

JOHNNYLOVE

JOHNNYLOVE er et trøndersk klesmerke som designes, og har hovedsete i Trondheim. John Vinnem startet JOHNNY LOVE for 15 år siden, og tanken bak klesplaggene er ønsket om å imøtekomme det norske klimaet uten å se for sporty ut. Stilen er tidløs og minimalistisk med rene linjer, og er produsert av kvalitetsmaterialer fra Italia.

Varemerket selges til motebutikker i hele Europa. Hos JOHNNYLOVE får du blant annet sesongens frakker og parkas som har fokus på vanntetthet, og er laget av resirkulerte materialer. Her finner du også litt andre typer festantrekk som du virkelig kan være stolt av å gå med til både julefesten og i mer avslappede anledninger.

JOHNNYLOVE selger miljøvennlige designklær for enhver anledning

Bogart.Cosmo

Bogart.Cosmo er en familieeid bedrift med lange tradisjoner innen kleshandel i Trondheim. I det 1200m² store motehuset etterstreber de å tilby kundene et bredt utvalg av high-end fashion, klassisk konfeksjon, tradisjonell målsøm og siste nytt fra trendbildet.

Butikken har et stort utvalg kjente merker til både dame og herre, og du finner blant annet Boss, Polo Ralph Lauren, Jacob Cohën, Barbour, Paul Smith, Maison Kitsuné, UBR og mange flere i butikken. Er du på jakt etter en dress som oser eleganse eller et antrekk som preger trendbildet, bør du ta turen innom Bogart.Cosmo.

Hele tredje etasje er dedikert til konfeksjon og bugner av skjorter, dresser, slips, sløyfer og pensko. Bogart.Cosmo tilbyr også målsøm fra Corneliani, Oscar Jacobson, Eton og Stenströms.

Høyer

I hjertet av Trondheim finner du et julepyntet Høyer med imøtekommende ansatte og et fantastisk utvalg av eksklusive merker til både dame og herre fra blant annet Italia, Amerika, Skandinavia og Frankrike! Her finner du gavene som troner øverst på ønskelisten til både familie og venner i alle prisklasser. Velkommen innom til en hyggelig handel, hos Høyer finner du julestemningen!

Midtbyen Management

Nordre gate 10

7011 Trondheim

Tlf. 993 54 000

Hjemmeside